1a december

Hej på er!
Hur är det med er idag? Själv är det väl sådär fortfarande, vaknade vid 9 och då hade jag knappt någon feber men jag har fått mycket mer ont i halsen och min förkylning sitter fortfarande kvar. Ligger i soffan och har precis kollat på "how to lose a guy in 10 days" åh vad jag älskar den filmen! Och nu tittar jag på parlamentet 10 år, kan inte låta bli att tänka på Sofie såfort Björn Gustavsson säger något eftersom vi är förälskade i hans humor och kan alla repliker utantill haha.
Skulle igentligen på utvecklingssamtal klockan 6 ikväll men ringde och avbokade det eftersom jag knappt kan prata och måste snyta mig varannan minut, fick reda på att loggboken som jag skriver varje dag ska vara dataskriven och jag har skrivit den i den lilla boken så jag har något att göra idag kan jag säga, skriva 15 långa situationer som hänt.. Usch inte kul.
Nu ska jag leta fram lite glass i frysen och hoppas på att det hjälper mot halsen, ska även försöka hitta mina 2 julkalendrar, 1 med choklad och 1 med Haribo-godis mums! Vi hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0