Strömlösa ikväll

Vi har varit strömlösa från 9 ikväll tills 12 inatt. Satt i uterummet med familjen och åt ostbricka och hade det mysigt. Det ösregnade ute och började åska och helt plötsligt gick strömmen. Vi tog en utflykt med pappas nya bil som han fick hem idag med 7 säten. Hamnade hos Frida där mamma och pappa spelade kort med hennes föräldrar medans vi såg på 13 snart 30. Sen åkte vi hem vid halv 12.
Tidigare idag har vi varit på Nova Lund där jag köpte present till älskling och till Ida som fyller år den 15. Sen åkte vi vidare till Center Syd för att fixa lite på älsklings present. Hem och äta och sen till Center Syd igen. Fick ett linne och ett block till skolan av mamma och köpte ett linne själv. Nu ligger jag i sängen och kan inte somna för jag och Frida drack energi-dricka innan, haha smart va? Men har inget mer intressant att berätta så lägger in bilderna på det jag köpte/fick idag. Förutom Älskling och Idas present dådå. Efter den 11 kan jag lägga in vad jag gav till Erik men han läser bloggen så kan inte lägga ut bild nu. Dagens outfit kommer i inlägget efter detta!

Fick av mamma:
-
Linne med peace-märke
- Rosa block där man kan ha 4 olika ämnen i. Är plastficka på framsidan också så ska sätta i nåt sött foto på mig och erik ;)



Köpte detta linnet själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0