Bilder från Töcksfors

Här kommer bilderna från Töcksfors. Ligger precis på gränsen till Norge fall nån undrar.


Detta trollet var de första man la märke till när man kollade ut, såg läskigt ut

Älskling som äter och kollar tv, innan vi åt våra goda natchos tallrikar. Våran säng bakom och man kan även se sänglamporna på väggen som var omöjliga att tända! haha. Dock klarade Erik det idag..

Efter maten spelade vi bowling på hotellet, jag skulle visa mina skills och började med en spare! Men resten av rundan gick sämre för mina fingrar fastnade i hålen och resten av kloten med stora hål var för tunga för mig, eller så var det jag som var för klen.

Erik hade stor duell med pappa och tävlade om våran säng, fastän han förlorade över pappa med 20 poäng så fick vi den ändå. Bara för att jag var en så söt maskot :)

Haha pappa ser inte lika smidig ut, men han vann ändå

Våra jawbreakers! Haha jag och Erik har kämpat i flera timmar och slicka på dom, men har ändå inte kommit till mitten än. Dom är stenhårda och går absolut inte att bita i, vassa också, Eriks tunga och överläpp började blöda :O haha

Erik och jag köpte inte bara jawbreakersen, nejnej vi köpte även 300 tefat haha!

Sötnos <3 Jag försökte underhålla mig själv i bilen med att ta foto, sen körde vi såklart gul bil leken och när vi inte orkade längre låg jag och spelade sims 2 på min mobil. Jag hette Poppy och Erik hette Ben, fast man kunde bara styra Poppy så jag bestämmde att vi skulle gifta oss :) (bra att man fick bestämma namn själv haha) Stor tumme upp till sätena i pappas bil som går att fälla så man ligger ner!

Erik hittade vart man satte på min självutlösare som jag undrat i 7 månader nu, vi skulle testa den men en osminkad Natti gillar inte närbilder, nejnej..

Sista bilden, jag och Erik hade 3 stooora kassar med capri sonne sen vi jobbat, vi delade upp dom systerligt och broderligt. Fast man ser inte på bilden hur stora berg med dricka vi hade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0