090416.

Hejsan bloggen!

Jag är jätteglad just nu, MFF vann med 1-0 mot AIK på bortaplan! På söndag ska dom spela mot Trelleborg på hemmaplan och jag, Erik, Sofie, Filip, Emma och Emelie ska såklart dit och kolla.
Idag hade vi först matte och sen svenska, båda lektionerna gick jättesnabbt men på matten fick vi det tråkiga beskeddet att vår engelska lärare hade fått en vikarie så vi fick stanna kvar över lunch, göra engelska prov och sen sluta lite innan 2 istället för att sluta halv 12.. Jaja det är iallafall bättre än vårt vanliga schema på torsdagar som är ända till halv 4.
Efter skolan gick jag, Emma och Sofie till BK där vi satt och väntade på att våra bussar skulle komma, som vi skrattade åt saker som vi pratat om under dagen! Tyvärr nämner jag inget här ;)
När jag kom hem la jag mig i soffan för att titta på Tyra Banks show och sen top model men jag somnade redan i första pausen till Tyra. Vaknade igen runt 6 och pratade med älskling i telefonen. Sen kom Fridas pappa så jag har suttit med han och pappa och tittat på fotbollen idag. Skönt att det inte är fler läxor på denna veckan och nästa har vi bara nationella vad vi vet änsålänge. Imorgon ska jag hem till min lilla älskling och sova där ända till söndag, ska bli mysigt!
Nu ska jag upp och städa mitt rum där dammråttorna flyger omkring, haha gud vad äckligt det lät men jag lovar er: mitt rum är ingen vacker syn just nu. Jag har en förmåga att istället för att lägga in kläder som man användt men som inte blivit smutsiga i gaderoben så slänger jag dom i min soffa. Och det kvittar hur många gånger man lägger in kläderna i gaderoben, klädberget finns kvar nästa dag. Ja jag är hopplös när det gäller städning..
Vi hörs kanske ikväll innan jag somnar, annars skriver jag ett inlägg när vi har datorkunskap imorgon! Puss sålänge.

Sitter på min lillasysters laptop, denna gamla bilden hittade jag bland hennes bilder.
Den känns jättegammal men är tagen dagen innan jag slutade 9an, saknar den dagen lite..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0