Då var julafton över..

Hejsan
Får väl säga förlåt igen för att jag är seg. Men har varit mycket nu över jul.

Fredag:

Avslutning i skolan, åkte buss och var vid centralen vid 20 över 10 då jag mötte Sofie & Emma. Sen gick vi till 3.an och tog skolbussen till Star Hotel där avslutningen var. Jag kom på en sak när jag satt där och såg min musiklärare spela; "shit vad jag kommer sakna honom" :/ Han var snäll och gav mig ett VG, med tanke på att jag inte haqr sjungit. Efter avslutningen åkte jag in till stan där jag mötte Älskling <3 Sen tog vi 137 ut till Nova Lund och mötte Sofia & Tilda, gick och åt och sen letade vi julklappar. Hittade äntligen till mamma och pappa, fick bli 4 kaffe-koppar från Indiska och imed att dom älskar golf så köpte jag 200 golf-peggar och fyllde kopparna med, lite kul tyckte dom. Sen åkte vi hem från Nova vid 4 och när jag kom hem hände inget speciellt..
Lördag:
Åkte till älskling vid halv 3 tiden, sen vid 4 åkte hans familj på julfest så då kollade vi på Råttatouille som jag aldrig kan stava till. Sen gjorde älskling världens godaste maträtt! Jag åt fastän jag var mätt och sen höll min mage på att sprängas seriöst, fick lägga mig på golvet xD sen kollade vi på Toy story ;D haha sjukt länge sen så det var kul. Sen gick vi och la oss vid 12, jag somnade som vanligt till en film haha.
 Söndag:
Vi vaknade och åt frukost, blev en seg morgon och jag hade sjukt ont i huvet. Efter lunch åkte vi till järavallen med tommy, sofia & mio. Erik och jag gick ner till havet, nu tycker jag att det kan bli sommar så man kan bada! Efter det åkte vi hem till Erik igen, kollade toy story 2 och spelade mus fällan. Haha skrek för jag gillar inte det spelet, blir alltid lika rädd.
Måndag:
Åkte till Center Syd med mamma vid 11 tiden, gick runt där och hade mysigt. Vid 2 kom Emma Sörensson oxå ner, kul för det var ett tag sen jag träffade henne :) Sen körde mamma hem så vi gick där lite själva. hon kom och hämtade oss igen vid 5 tiden och då körde jag hem och dammsugade och plockade ur diskmaskinen  som tack. Vid 7 halv 8 tiden åkte mamma, jag & ida å hämtade emma igen för att åka till Center Syd och kolla på Kevin, Alice och Robin B. Riktigt kul var det men sjukt varmt!

Tisdag:
Älskling ringde mig vid halv 9 och frågade fall han kunde komma vid halv 11, det gjorde han. Vi åt, myste, bytte julklappar och lite sånt. Sen åkte han hem vid 5 tiden för att åka vidare till sin mormor & morfar i barsebäck. På kvällen var jag bara hemma med familjen och myste & spelade spel. Sen på natten så hände såklart min "tradition" jag kräkte. Det händer alltid natten innan julafton, tror det är för att jag är nervös haha.
Onsdag:
Julafton :) Farmor & farfar kom vid 12 tiden, vi åt det goda maten vid 1 och vid halv 2 kom Mattias. Vi kollade på kalle anka, sen kom tomten (pappa) så vi fick öppna våra julklappar (hinner inte skriva vad jag fick nu så får skriva det en annan gång, men glad blev jag för allt) Sen spelade vi julklappsleken, alltid lika kul. Mattias åkte hem vid 6 tiden för att köra vidare till sin tjej. Sen somnade jag och vaknade vid 12 av att Sofie ringde till mig. Satt vid datan till 1 och pratade med henne på msn. Sen gick jag ner till bordet där alla andra satt och satt där med dom till 20 över 2. Somnade sen vid 3.
Torsdag (idag):
Älskling ringe mig vid 10 i 11 och vid 12 kom han och hans morfar och hämtade mig, vi åkte hem till dom i barsebäck. Kollade en prinsessas dagbok 2 med Erik & Tilda. Sen åt vi, eller dom, jag åt typ bara en korv, en köttbulle och ett ägg haha för jag var sjukt mätt från min goda julfrukost. Sen myste vi, kollade i hattstugan haha alltid lika kul att skratta åt sig själv hur man ser ut i dom. Sen hämtade mamma mig vid 20 i 6. Ska snart ner och prata om nyår när pappa kommer hem, sen ska jag ringa Sofie så våra mammor får prata med varandra om det.

Imorgon ska jag till Center Syd med pappa, vi ska vara där innan 10 för rean börjar imorgon och det kommer vara sjukt mycket folk. Sen ska jag hem och då ska nog Sofie komma hit, vi ska prata om nyår :) sen på kvällen vet jag inte vad som händer, det får vi vänta och se.
PUSS <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

wiiie, längar efter att träffas:)<3<3<3

2008-12-25 @ 19:05:01
URL: http://sofieeeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0